KnjižnicaOd ponedjeljka, 18. rujna, Knjižnica za korisnike radi po redovnom radnom vremenu: ponedjeljak – petak 8,30 do 20 sati.

Za produljenje posudbe možete nazvati : 051 651 199 ili se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 ClinicalKey Medical Education - probni pristup do 7. kolovoza
 
Elsevierova medicinska platforma za učenje ClinicalKey Medical Education sadrži 
- više od 200 poznatih udžbenika iz medicine, primjerice, Gray’s Anatomy for Students, Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology, Kumar and Clark’s Clinical Medicine, Basic Immunology, …
- multimedijalna pomagala za učenje: preko 850 videozapisa od demonstracija anatomskih disekcija do primjera kliničkih pregleda, te oko 85 000 slika za vizualno učenje.
Za pristup sadržaju potrebno je kreirati osobni profil na poveznici http://www.clinicalkey.com/meded 
ClinicalKey osigurao je aplikaciju Study Tools pomoću koje je moguće označiti tekst i praviti bilješke u knjizi, te ih podijeliti s drugima ili eksportirati u OneNote. Aplikacija je dostupna putem iOS i Android trgovine. 
 
Više informacija o aplikaciji Study Tools i platformi ClinicalKey Medical Education možete potražiti na poveznici Resource Centre.
 


Bibliografija doktorskih disertacija Medicinskog fakulteta u Rijeci od 1959. - 2017.
  
Digitalni repozitorij DABAR je zbirka koja u digitalnom obliku okuplja, trajno pohranjuje i omogućuje slobodan pristup znanstveno-istraživačkoj, intelektualnoj i kreativnoj produkciji nastaloj radom ustanove, odnosno njenih djelatnika i studenata. U repozitorij se mogu pohranjivati završni i diplomski radovi studenata, disertacije, pre-print radovi, znanstveni i stručni radovi, podaci istraživanja, knjige, nastavni materijali, slike, video i audiozapisi, prezentacije te digitalizirana građa.

Discovery service Sveučilišta u Rijeci omogućuje istovremeno pretraživanje:
- skupnog kataloga Sveučilišta i s njime povezanih lokalnih kataloga knjižnica Sveučilišta,
- pretplaćenih baza podataka dostupnih Sveučilištu u Rijeci,
- portala znanstvenih časopisa RH HRČAK
- drugih odabranih znanstvenih izvora u slobodnom pristupu na internetu